Maatregelen Rijschool Expert in verband met Covid-19.

Klanttevredenheid: 9.2
Slagingspercentage: 85%
Aantal examens: 6466

Maatregelen Rijschool Expert Covid-19

Gekke tijd zitten we in hé? Wij begrijpen dat dit veel vragen met zich mee brengt. Wij hebben de meest gestelde vragen rond het coronavirus op een rijtje gezet.

Kunnen er weer rijlessen worden gepland?
Ja! Wij kunnen weer rijlessen inplannen, wel werken wij met een protocol.

Werken jullie volgens een protocol?
– protocol auto (lees hieronder)
– protocol motor (lees hieronder)

Mijn examen/toets/rijtest is geannuleerd. Kan ik al een nieuwe inplannen?
Het is momenteel nog niet mogelijk een nieuw examen/toets/rijtest te reserveren. Wij verwachten wel dat dit op zeer korte termijn kan. Wanneer dit kan verwachten wij een korte wachttijd voor de uitgestelde examens. Ons advies is om alvast te starten met lessen zodat het examen direct kan worden gereserveerd wanneer mogelijk.

Mijn theorieresultaat is gedurende de corona verlopen, wat nu?
Alle uitslagen van theorie-examens voor auto waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 16 Maart en 1 Juni, blijven in ieder geval geldig tot 1 December 2020.

Staat jouw vraag er niet bij? App ons op 0650441626!

Coronaprotocol autorijlessen

 1. Het dragen van beschemingsmiddelen in de auto is niet verplicht.
  Leerling en instructeur maken zelfstandig het besluit om een eenvoudig soort mondkapje en handschoenen te dragen. Leerlingen moeten zelf zorg dragen voor deze beschermingsmaterialen als ze die willen dragen.
 2. Voorafgaand aan elke les wordt het voertuig gedesinfecteerd en gelucht.
 3. Tijdens de les staat de airco en luchtventilatie zoveel mogelijk aan en blijven ramen zoveel mogelijk gesloten om luchtcirculatie tegen te gaan.
 4. De instructeur zal voorafgaand aan elke les twee kernvragen stellen aan de leerling om.te kunnen beoordelen of ze verantwoordt les kunnen geven. Worden hier beide vragen met ‘nee’ beantwoord, dan kan de les starten!
  Kernvraag 1: Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
  Kernvraag 2: Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, verkoudheid, hoesten, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 5. Het is ten allen tijden niet toegestaan om met méér dan twee personen in een lesvoertuig te zitten. Het meenemen van introduces is daarom tijdelijk niet toegestaan.
 6. Je dient tijdig aan te geven als je corona verschijnselen hebt, zodat we de les kosteloos kunnen annuleren. De instructeur kan weigeren mocht hij twijfelen over je gezondheid.

Coronaprotocol motorrijlessen

 1. Het dragen van EIGEN beschermende kleding is verplicht. Mocht je nog geen motorkleding hebben dan hebben wij een leuke actie lopen met Motorkledingcenter en Hans van Wijk.
  Daarnaast maken leerling en instructeur zelfstandig het besluit om een eenvoudig soort mondkapje en handschoenen te dragen. Leerlingen moeten zelf zorg dragen voor deze beschermingsmaterialen als ze die willen dragen.
 2. Kom reeds aangekleed naar kantoor.
 3. Het is tijdelijk niet mogelijk om instructies te geven met de kandidaat achterop de motor. Nieuwe kandidaten komen daarom de eerste rijles met eigen vervoer naar het oefenterrein.
 4. De headsets die tijdens rijlessen worden gebruikt, reinigen wij na elke rijles. Heb je een eigen headset? Dan mag je die ook gebruiken!
 5. De rijlessen starten en eindigen op kantoor, hou op kantoor en op het oefenterrein 1,5 meter afstand. Het meenemen van introduces is tijdelijk niet toegestaan
 6. De instructeur zal voorafgaand aan elke les twee kernvragen stellen aan de leerling om.te kunnen beoordelen of ze verantwoordt les kunnen geven. Worden hier beide vragen met ‘nee’ beantwoord, dan kan de les starten!
  Kernvraag 1: Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
  Kernvraag 2: Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, verkoudheid, hoesten, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
 7. Je dient tijdig aan te geven als je corona verschijnselen hebt, zodat we de les kosteloos kunnen annuleren. De instructeur kan weigeren mocht hij twijfelen over je gezondheid.

Meer informatie?We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen (Privacy policy)

Whatsapp direct!