Waarom kiezen er toch zo veel mensen voor om te leren motorrijden bij Rijschool Expert?

Jij ziet het he-le-maal zitten om te gaan motorrijden? Jij kunt niet wachten om de vrijheid te gaan ervaren van motorrijden? Maar je zult nog eerst een rijschool moeten vinden om te lessen, om je te helpen slagen voor de motorrijtuigexamens. Binnen dat kader is het goed om ons af te vragen waarom toch zo veel mensen ervoor kiezen om te leren motorrijden bij Rijschool Expert?!

 

Omdat Expert DE motorrijschool is voor gestructureerde lessen van enthousiaste instructeurs

De instructeurs van Rijschool Expert houden echt van motorrijden. Wij genieten van de lessen omdat wij dan zelf rijden. Maar dat niet alleen: wij genieten er ook van om anderen de kunst aan te leren van het veilig motorrijden. Lees de reviews er maar op na op Klanten Vertellen. Veel oud-leerlingen zijn enthousiast over de lessen van Najib en van Rachid. Gemiddeld krijgen wij/ zij een rapportcijfer van wel 9,8. Niet verkeerd toch 😉 Er komen ook veel mensen bij ons terug! Rijschool Expert heeft zelfs leerlingen gehad die met onze hulp zijn geslaagd voor het auto rijbewijs, voor het aanhanger bewijs en voor het motorrijbewijs.

 

Omdat Expert DE rijschool is om te leren motorrijden op nieuwere motoren

De beleving van motorrijden staat en valt toch ook een beetje met de motor waar je op mag rijden. Bij Rijschool Expert les je op nieuwere motoren. Motoren waar je geweldig lekker op kunt rijden. Echt belangrijk wanneer je ook wil genieten van je motorrijlessen J En dat willen wij en ook jullie!!

 

Omdat Expert DE motorrijschool is met een ongekend hoog slagingspercentage van wel 96%

Om je motorrijbewijs te krijgen, dien je de slagen voor je theorie en voor 2 praktijkexamens bij het CBR, zijnde het Motor Voertuig Beheersing (AVB) en het Motor Verkeersdeelname (AVD) examen. Dat is nu eenmaal een feit. Maar geen zorgen: Rijschool Expert heeft echt hoge slagingspercentages!  Rijschool Expert heeft bij het CBR nu (juni 2022) een slagingspercentage van 96% op het AVB-examen. Van de 186 leerlingen van Rijschool Expert zijn namelijk 178 geslaagd. Op het AVD-examen hebben wij een slagingspercentage van wÊl 92%. Dit percentage is gerealiseerd op 213 afgenomen examens. Resultaten waar wij trots op zijn! Zou het liggen aan het feit dat wij oefenen op rustige parkeerterreinen? Of aan de systematiek die wij volgen bij het leren motorrijden?

leren motorrijden

Maar wat vind jijzelf: Wil jij leren motorrijden bij Rijschool Expert?

Genoeg gezegd over wat andere van Rijschool Expert vinden. Veel belangrijker is wat jijzelf vindt van onze motorrijlessen. Het is daarom goed om zelf een lesje te ervaren. Kies voor een proefles en maak daarna zelf de overweging of je bij ons wilt gaan lessen â€Ļ

Whatsapp direct!