Kies jij voor Rijschool Expert voor je BE rijlessen?

Jij hebt een ‘upgrade’ nodig op je auto rijbewijs omdat je wil rijden met een trailer, aanhangwagen of caravan. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en signaleren precies wat jij moet bijleren voor je BE. Gaat Rijschool Expert jou helpen met BE rijlessen?

Bekijk BE pakketten  Meer over ons

BE rijbewijs

BE rijlessen van de expert

Je hebt je ‘gewone’ rijbewijs al, maar je moet voor werk of privé nog een behoorlijke aanhangwagen, trailer of caravan meetrekken. Rijbewijs B is hier niet voldoende voor. Rijschool Expert biedt uitstekende BE rijlessen zodat je snel je BE-rijbewijs kunt halen. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatief goede rijopleidingen in de regio Leiden. Wij zorgen voor de juiste begeleiding, ervaring, plezier en efficiëntie. Je bent bij ons in goede handen. We hebben naast alle recente kennis ook recente en goed onderhouden auto’s, scooters en motoren.

Wat is een BE-rijbewijs?

Rond het BE-rijbewijs bestaat enige verwarring. We leggen je kort uit wanneer je je BE-rijbewijs dient te behalen. Rijbewijs E achter B is verplicht wanneer de massa van de auto samen met de aanhanger of trailer groter is dan 3500 kilo. Is dit het geval, dan zijn de specificaties van de auto doorslaggevend in de vraag of je een ander type rijbewijs nodig hebt. Wij informeren je graag telefonisch over deze specifieke voorwaarden. In sommige gevallen is een rijbewijs C1E vereist. Voor rijbewijs B geldt dat je een aanhanger van maximaal 750 kilo mag trekken. Als de aanhanger zwaarder is, mag de maximale, toegestane geaccumuleerde massa niet groter zijn dan 3500 kilo. Wanneer de aanhanger zwaarder is dan de auto, dan moet uit het kentekenbewijs blijken dat de auto het gewicht kan dragen.

 

BE rijlessen van vaste instructeurs met expertise

Rijden met een grote aanhangwagen is een moeilijkere klus dan gewoon autorijden of rijden met een kleine aanhangwagen. Bij Rijschool Expert beschikken we over instructeurs die je vakkundig de kunst van het rijden met een aanhangwagen bijbrengen. Ons team beschikt over de kennis en ervaring om jou in staat te stellen het BE-rijbewijs veilig en succesvol te behalen. Onze instructeurs zijn vriendelijk en denken graag met je mee. Ze adviseren je graag en beantwoorden alle vragen. Rijschool Expert biedt in de regio Leiden meerdere diensten aan die gerelateerd zijn aan het behalen van een rijbewijs.

 

Hoe te beginnen met je BE rijlessen?

Voor het behalen van je BE-rijbewijs is het verplicht het autorijbewijs B in bezit te hebben, het ‘gewone’ rijbewijs voor personenauto’s. Wanneer je contact met ons opneemt, zullen we de vervolgstappen doornemen en kun je binnen afzienbare tijd aan de slag. Zijn we even onbereikbaar? Laat dan je nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

 

De kosten van een BE-rijbewijs

Het E achter B rijbewijs kun je op verschillende manieren behalen. We bieden losse lessen aan voor € 45 per autorijles. Een dergelijke les duurt zestig minuten. Naast de losse rijlessen bieden we ook een eendaags pakket aan om binnen een korte periode je BE-rijbewijs te halen. Het pakket omvat ook de kosten van het examen. Bekijk ons voordeelpakket via deze link.

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Ik wil een proefles Contact opnemen

Whatsapp direct!