Kies jij Expert voor je motorrijlessen?

Bij Rijschool Expert les jij op nieuwe motoren. Oefen je steeds op hetzelfde, eigen terrein. En krijg je les van echte motorfreaks. Zou dit verklaren waarom wij een slagingspercentage hebben van 96% en een klantwaardering van 9+?

Plan een proefles en oordeel zelf …

Ik wil wel een proefles Meer over ons

rijlessen motorrijbewijs

Zin in motorrijlessen?

Droom jij er van om op de motor te stappen of heb jij genoeg van je vierwieler? Met een slagingspercentage van 95% ben je bij Rijschool Expert aan het juiste adres. Jarenlange ervaring maakt dat wij de meest kwalitatieve motorrijlessen van regio Leiden geven. De motorrijlessen verschillen van autorijlessen, er gelden andere richtlijnen en eisen.

Onze instructeurs bieden je de beste service. Wij hebben de ervaring, de knowhow en ten slotte de passie om je de beste motor rijopleiding te bieden. Bovendien maken we gebruik van terreinen waar je zo min mogelijk last hebt van ander verkeer om de verschillende motorrijtechnieken goed onder de knie te krijgen. In overleg en volgens de richtlijnen kun je uiteindelijk kiezen in welke vermogensklasse je wilt rijden. Afhankelijk van je rijvaardigheid zijn er verschillende mogelijkheden om jou te voorzien van een passende rijopleiding, wij doorlopen de stappen samen met jou zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

JIJ KIEST VOOR JE MOTORRIJLESSEN VOOR RIJSCHOOL EXPERT

Waarom kiezen er toch zo veel mensen voor te leren motorrijden bij Rijschool Expert?

 • Ongekend hoog slagingspercentage van wel 96%
 • Super klanttevredenheid: klanten geven ons een 9+
 • Lessen op de nieuwste motoren
 • Oefenen op rustige terreinen
 • Scherp geprijsde lespakketten (incl online iTheorie)
 • Niet gereden lessen krijg je retour

Motorrijlessen krijgen van topinstructeurs

Bij Rijschool Expert stellen we kwaliteit en efficiëntie voorop wanneer we rijlessen aanbieden. Om dit te bewerkstelligen hebben we top rijinstructeurs in dienst die jou volgen met de motor. Zij doen er alles aan om je zo plezierig, bekwaam en effectief mogelijk op de weg te helpen naar jouw motorrijbewijs. Onze rijinstructeurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben de ervaring om jou te begeleiden. Benieuwd naar onze instructeurs? Misschien ken je ze wel van RTL4.

 

Motorrijlessen op stoere motoren

De regio waarin Rijschool Expert haar motorrijlessen verzorgd is Leiden en omgeving. De rijlessen worden aangeboden op verschillende stoere modellen. De modellen verschillen in vermogen van de motor, zo heb je 11kw en de 35kw modellen. De keuze van de lesmotor is afhankelijk van het beoogde rijbewijs. De motoren worden goed onderhouden om jouw veilig te houden op de weg. Het rijplezier is gewaarborgd wanneer de motoren uitstekend en robuust aanvoelen tijdens het rijden. Alles is erop gericht om jou de beste rijopleiding te bieden.

motorrijlessen leiden

Starten met motorrijlessen?

Wil je de motorrijlessen beginnen? Dan kun je ons direct bellen voor een afspraak of laat hieronder je telefoonnummer achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

Je ziet onderstaand een overzicht van de richtlijnen van CBR met de voorwaarden voor het behalen van je motorrijbewijs. De richtlijnen hebben onder andere te maken met je leeftijd en het vermogen van de motor. Bekijk hier wat van toepassing is op jouw situatie, als je het even niet weet, schroom niet en neem contact op.

 • Je dient in het bezit te zijn van het rijbewijs B of de theorie voor categorie A voordat je mag starten met motorrijlessen.
 • Voor het motorrijbewijs voer je twee praktijkexamens uit: het AVB (Voertuig Beheersing) en het AVD (Verkeersdeelneming) examen.
 • Het theoriebewijs dient behaalt te worden alvorens het A-examen afgelegd kan worden.
 • Vanaf een leeftijd van 17 jaar mag je rijlessen volgen op een categorie A1 motorfiets met een cilinderinhoud van 125CC en 11kW.
 • Vanaf een leeftijd van 20 jaar mag je rijlessen volgen op een categorie A2 motorfiets met een vermogen van maximaal 35kW.
 • Vanaf een leeftijd van 21 jaar mag je rijlessen volgen voor een categorie A-80 motorfiets met vol vermogen.
  Met een A-rijbewijs met code 80 mag je rijden op:
  – motor met categorie A1 of A2
  – driewielig motorrijtuig van de categorie A1 of A.De code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 wordt. Je dient dan wel bij de gemeente een nieuw rijbewijspasje aan te vragen zonder code 80.
 • Vanaf 24 jaar mag je rijlessen volgen voor een categorie A motorfiets met vol vermogen.
Proefles

€50

ACTIE: Gratis bij het aanschaffen van een pakket

Nu bestellen
Losse Motor Rijles

€59

Lesuur van 60 minuten
Max twee leerlingen per instructeur
inclusief gebruik van kleding en helm
Persoonlijke begeleiding

Nu bestellen
AVB-A Examen

€190

Gericht op voertuigbeheersing
Hulp bij de aanvraag
Advies voor verhoging van de slagingskans

Nu bestellen
A Examen

€310

Gericht op verkeersdeelname
Hulp bij de aanvraag
Advies voor verhoging van de slagingskans

Nu bestellen

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Ik wil een proefles Contact opnemen

Whatsapp direct!