Maatregelen Rijschool Expert in verband met Covid-19.

Klanttevredenheid: 9.4
Slagingspercentage: 85%
Aantal examens: 6790

Op naar je eerste scooter rijles & je rijbewijs …

Je bent 15,5! Het is tijd om je voor te bereiden op je scooterrijbewijs! Je mag vanaf nu beginnen met je eerste scooter rijles en met het leren voor je theorie om straks je examen af te gaan leggen.

scooter rijles

Heb je nog geen theorie voor de scooter?

Dan kun je je bij ons aanmelden voor het all-inpakket. Wij maken eerst een theorie-afspraak voor je bij het dichtstbijzijnde CBR. Om je voor te bereiden op dit theorie-examen kun je bij ons op kantoor je iTheorie ophalen. Dit is de online-theoriecursus die je klaarstoomt voor het examen. Na je positieve resultaat, plannen we zo snel mogelijk een praktijkexamen voor je in.

 

Overzicht tarieven scooter rijles

Je bent bijna 16 jaar en je wilt niet meer op de fiets naar school. Of misschien heb je een koeriersbaantje waarbij je met de scooter rond moet rijden. Bij Rijschool Expert ben je op het juiste adres, wij bieden een slagingskans voor je scooterrijbewijs van meer dan 90%! We hechten met ons team veel waarde aan service, vakmanschap en plezier. Daar zorgen wij voor door middel van het onderstaande pakket. Rijschool Expert doet er alles aan om je binnen twee dagdelen je scooter rijbewijs te laten halen. Heb je vragen, of wil je je aanmelden? Neem contact met ons op of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we jou zo snel mogelijk terug.

Scooter Rijles Pakket
400,-
350,-
5 lesuren
Inclusief praktijkexamen
Herkansing Praktijkexamen
349,-
299,-
Evaluatie praktijkexamen
Verbeterplan
Aanvraag herkansing
3 rijlessen
All-in
475,-
425,-
5 lesuren inclusief praktijkexamen
Online theorie cursus inclusief theorie-examen

Meer informatie?    We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen (Privacy policy)

    Whatsapp direct!