Klanttevredenheid: 9.2
Slagingspercentage: 85%
Aantal examens: 6214

Is het tijd voor autorijlessen?

Bij Rijschool Expert ben je aan het juiste adres wanneer je met zekerheid en op prettige wijze je autorijbewijs wilt halen. Rijschool Expert beschikt over ruim twaalf jaar ervaring in het geven van autorijlessen. Wij staan garant voor goede service, begeleiding en de juiste dosis lol: onze lessen zijn uitdagend en plezierig. Onze unieke lesmethode, kennis en voordelige autorijlessen maken Rijschool Expert dé rijschool in de regio Leiden. Wij bieden onze lessen aan op basis van een pakket, passend bij jouw wensen en rijstijl. Zo heb je vooraf duidelijkheid en weet je precies waar je aan toe bent wanneer je gaat lessen.

Autorijlessen volgen in nieuwe auto’s

Gratis rijles

De eerste rijervaring is al spannend genoeg: daarom biedt Rijschool Expert de eerste rijles gratis en vrijblijvend aan. Jij kunt zo je eerste ervaring opdoen met het autorijden en een weloverwogen keuze maken wat betreft je rijschool. Wij geven je op basis van je eerste gratis rijles een indicatie van het aantal autorijlessen dat je nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Bij het bepalen van het traject om je rijbewijs te halen heb je de keuze om meerdere losse lessen af te nemen of een van de pakketten die het best bij jou en je rijvaardigheden passen. Blijkt na afloop dat je minder lessen nodig had dan je had afgenomen? Je krijgt altijd je niet-gereden lessen terug!

 

De beste rijinstructeurs in Leiden

Rijschool Expert heeft een hecht team van gekwalificeerde en geduldige rij instructeurs. Je bent in goede handen. Onze rij instructeurs denken vooruit en willen je goed voorbereiden om je rijexamen af te leggen. Het verzorgen van de juiste informatie, een goede rijvaardigheid, rijplezier en de examenaanvraag zijn zaken waar onze experts dagelijks mee in aanmerking komen. Hierdoor heb jij een ontzettend hoge slagingskans!

 

Rijlessen volgen in nieuwe auto’s

Rijschool Expert verzorgt haar rijlessen in de regio Leiden. De rijlessen worden aangeboden in verschillende recente automodellen die een comfortabel rijgedrag verzorgen. Dit heeft een positief effect op de rijervaring. Onze professionele rij instructeurs zorgen er tevens voor dat de auto’s goed onderhouden worden en dat ze fris blijven.

 

De start van de autorijlessen

Wil je starten met je autorijlessen? Bel ons direct voor een afspraak of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug en om een afspraak met je in te plannen. Na overleg en je eerste gratis rijles wordt samen met jou een planning gemaakt hoe we de rijlessen gaan aanpakken. We leggen onze agenda’s naast elkaar en stellen de lesmomenten vast die voor beiden goed uitkomen!

 

Tarieven rijlessen

Het halen van je rijbewijs is een investering in je toekomst! Rijschool Expert biedt je naast plezierige en vakkundige rijlessen ook een voordelige prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Rijschool Expert biedt al rijlessen vanaf € 35,95 per les. Bekijk ons volledige aanbod hieronder.

Proefles
Gratis
Gratis proefles
Gratis advies over je rijlessen
Losse rijles
43,-
60 minuten
Top instructeurs
Theorie-examen BTH
43,-
Verplicht door CBR
Online theorieset € 69,-
Theorie-examen Extra Tijd
53,-
Theorie-examen Individueel
110,-

Praktijk autorijexamen

Het praktijkexamen is het beslissende moment waarop jouw bekwaamheid wordt getoetst. Hieronder staan de tarieven voor de verschillende toetsmomenten; het eerste moment verschilt namelijk van elk examenmoment erna.

Tussentijdse toets
210,-
Toetsing rijvaardigheid
Evaluatie verbeterpunten
Verhoogde slagingskans
TTT in pakket €189,-
Praktijkexamen
260,-
Inclusief auto
Inclusief begeleiding
Herkansing
240,-
Evaluatie praktijkexamen
Inclusief auto
BNOR Examen
290,-
Evaluatie praktijkexamens
Inclusief auto
Faalangstexamen
320,-
Meer aandacht van examinator
Mogelijkheid tot een time-out
Verhoogde slagingskans

Rijschool Expert standaardpakketten

Hieronder tref je de zorgvuldig samengestelde en voordelige standaardpakketten om je autorijbewijs te halen. Na de gratis proefles kies je samen met je rij instructeur jouw pakket. Hierbij wordt gekeken naar jouw rijvaardigheid. De standaardpakketten bevatten rijlessen en het praktijkexamen. Heb je na het behalen van je rijbewijs lessen over in je pakket? Dan krijg je die altijd retour!

Pakket PRO
680,-
10 rijlessen
komt neer op €42,- per uur
Proefexamen
Inclusief praktijkexamen
Uitsluitend voor herkansing en/ of wisseling van rijschool
Pakket Xpert
1090,-
20 rijlessen
komt neer op €41,50 per uur
Proefexamen
Je bespaart €30,-
Inclusief praktijkexamen
Pakket Regular
1445,-
30 rijlessen
Komt neer op €39,50 per uur
Proefexamen
Je bespaart €105,-
Inclusief praktijkexamen
Pakket Beginner
1780,-
40 rijlessen
Komt neer op €38,- per uur
Proefexamen
Je bespaart €200,-
Inclusief praktijkexamen

Rijschool Expert all-inpakketten

Bij Rijschool Expert bieden we, naast de standaardpakketten, all-inpakketten aan. Hier zit alles in om risicoloos je rijexamen af te leggen en je rijbewijs te bemachtigen. In dit pakket zijn de rijlessen, het theorieboek, het theorie-examen, de tussentijdse toets en het praktijkexamen opgenomen. Hieronder zijn de twee all-inpakketten te zien. Ben je benieuwd naar het pakket wat het best bij je past? Bel ons of laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op. Heb je na het behalen van je rijbewijs lessen over in je pakket? Dan krijg je die altijd retour!

All-in Pakket A
1746,-
Beste koop voor starters
30 rijlessen
Komt neer op €39,50 per uur
Je bespaart €126,-
Proefexamen
Inclusief online theorieset
Inclusief theorie-examen
Inclusief tussentijdse toets
Inclusief praktijkexamen
All-in Pakket B
1998,-
Aanbevolen voor starters
40 rijlessen
Komt neer op €35,95 per uur
Je bespaart €304,-
Proefexamen
Inclusief online theorieset
Inclusief theorie-examen
Inclusief tussentijdse toets
Inclusief praktijkexamen

Rijschool Expert automaat rijpakketten

Het is mogelijk om een automaat rijbewijs te halen. Ook bij het behalen van dit rijbewijs biedt Rijschool Expert uitkomst. Met de volgende pakketten haal jij zelfverzekerd je automaat rijbewijs. Losse lessen zijn mogelijk, maar enkel wanneer je over de hoeveelheid lessen in je pakket heen gaat. Een losse les van zestig minuten kost € 45.

Pakket PRO - automaat
1309,-
20 rijlessen
Komt neer op €43,- per uur
Proefexamen
Inclusief tussentijdse toets
Inclusief praktijkexamen
Je bespaart €61,-
Pakket Xpert - automaat
1499,-
25 rijlessen
Komt neer op €42 per uur
Proefexamen
Je bespaart €96,-
Inclusief tussentijdse toets
Inclusief praktijkexamen
Pakket Regular - automaat
1679,-
30 rijlessen
Komt neer op €41 per uur
Proefexamen
Je bespaart €141,-
Inclusief tussentijdse toets
Inclusief praktijkexamen
Pakket Beginner - automaat
2049,-
40 rijlessen
Komt neer op €40,- per uur
Proefexamen
Je bespaart €221,-
Inclusief tussentijdse toets
Inclusief praktijkexamen

Een gratis autorijles?We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen (Privacy policy)