Kies jij Expert voor je autorijlessen?

Wij zijn Rijschool Expert, een bekende in de Leidse binnenstad. Met onze hulp hebben nu meer dan 6.000 oud-leerlingen hun rijbewijs. Zij waarderen onze lesmethode, instructeurs en scherp geprijsde lespakketten. Maar genoeg over anderen: plan een proefles en oordeel zelf of Rijschool Expert bij jou past!

Ik wil wel een proefles Meer over ons

Is het tijd voor autorijlessen?

Bij Rijschool Expert ben je aan het juiste adres wanneer je met zekerheid en op prettige wijze je autorijbewijs wilt halen. Rijschool Expert beschikt over ruim twaalf jaar ervaring in het geven van autorijlessen. Wij staan garant voor goede service, begeleiding en de juiste dosis lol: onze lessen zijn uitdagend en plezierig. Onze unieke lesmethode, kennis en voordelige autorijlessen maken Rijschool Expert dé rijschool in de regio Leiden. Wij bieden onze lessen aan op basis van een pakket, passend bij jouw wensen en rijstijl. Zo heb je vooraf duidelijkheid en weet je precies waar je aan toe bent wanneer je gaat lessen.

Jij kiest ervoor om te lessen bij Rijschool Expert

Jij ziet dagelijks de auto’s rijden van Rijschool Expert. Waarom kiezen er toch zo veel mensen voor om autorijlessen te nemen bij Expert?

  • Hoog slagingspercentage & super klanttevredenheid
  • Proefles is gratis bij afname van een pakket
  • Daarna kies je uit 1 van de scherp geprijsde lespakketten
  • Incl online iTheorie & leuke, gestructureerde rijlessen
  • Niet gereden lessen krijg je retour

Lees meer

Gratis rijles

De eerste rijervaring is al spannend genoeg: daarom biedt Rijschool Expert de eerste rijles gratis en vrijblijvend aan. Jij kunt zo je eerste ervaring opdoen met het autorijden en een weloverwogen keuze maken wat betreft je rijschool. Wij geven je op basis van je eerste gratis rijles een indicatie van het aantal autorijlessen dat je nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Bij het bepalen van het traject om je rijbewijs te halen heb je de keuze om meerdere losse lessen af te nemen of een van de pakketten die het best bij jou en je rijvaardigheden passen. Blijkt na afloop dat je minder lessen nodig had dan je had afgenomen? Je krijgt altijd je niet-gereden lessen terug!

 

De beste autorijlessen in Leiden

Rijschool Expert heeft een hecht team van gekwalificeerde en geduldige rij instructeurs. Je bent in goede handen. Onze rij instructeurs denken vooruit en willen je goed voorbereiden om je rijexamen af te leggen. Het verzorgen van de juiste informatie, een goede rijvaardigheid, rijplezier en de examenaanvraag zijn zaken waar onze experts dagelijks mee in aanmerking komen. Hierdoor heb jij een ontzettend hoge slagingskans!

 

Rijlessen in nieuwe auto’s

Rijschool Expert verzorgt haar rijlessen in de regio Leiden. De rijlessen worden aangeboden in verschillende recente automodellen die een comfortabel rijgedrag verzorgen. Dit heeft een positief effect op de rijervaring. Onze professionele rij instructeurs zorgen er tevens voor dat de auto’s goed onderhouden worden en dat ze fris blijven.

 

Starten met lessen

Wil je starten met je autorijlessen? Bel ons direct voor een afspraak of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug en om een afspraak met je in te plannen. Na overleg en je eerste gratis rijles wordt samen met jou een planning gemaakt hoe we de rijlessen gaan aanpakken. We leggen onze agenda’s naast elkaar en stellen de lesmomenten vast die voor beiden goed uitkomen!

 

Tarieven autorijlessen

Het halen van je rijbewijs is een investering in je toekomst! Rijschool Expert biedt je naast plezierige en vakkundige rijlessen ook een voordelige prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Bekijk ons volledige aanbod hieronder.

Proefles aanvragen

Proefles

€45

ACTIE: Gratis bij het aanschaffen van een pakket (60 minuten)

Nu bestellen
Losse rijles

€63

60 minuten
Top instructeurs

Nu bestellen
Losse rijles - Automaat

€70

60 minuten
Top instructeurs

Nu bestellen
Theorie-examen BTH

€60.50

Verplicht door CBR

Nu bestellen
Theorie-examen Extra Tijd

€76

Nu bestellen
Theorie-examen Individueel

€137.5

Nu bestellen
Tussentijdse toets

€250

Toetsing rijvaardigheid
Evaluatie verbeterpunten
Verhoogde slagingskans
TTT in pakket €210,-

Nu bestellen
Praktijkexamen

€320

Inclusief auto
Inclusief begeleiding

Nu bestellen
Herkansing

€320

Evaluatie praktijkexamen
Inclusief auto

Nu bestellen
BNOR Examen

€340

Evaluatie praktijkexamens
Inclusief auto

Nu bestellen
Faalangstexamen

€380

Meer aandacht van examinator
Mogelijkheid tot een time-out
Verhoogde slagingskans

Nu bestellen
iTheorie

€89

Nu bestellen
Theorieboek

€42.50

Nu bestellen
Theory book - English

€90

Nu bestellen
Theory exam BTH - English

€81.5

Required by CBR

Nu bestellen

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Ik wil een proefles Contact opnemen

Whatsapp direct!