Maatregelen Rijschool Expert in verband met Covid-19.

Klanttevredenheid: 9.4
Slagingspercentage: 85%
Aantal examens: 6790

Met hoeveel rijlessen kun je je motorrijbewijs halen?

Rijschool Expert geeft volop motorrijlessen. Zéker bij het motorrijden zijn leerlingen echt enorm enthousiast. En eenmaal gestart met lessen, kunnen zij écht niet wachten tot ze zelf mogen rijden en zonder instructeur de vrijheid mogen ervaren van motorrijden. Juist daarom beantwoorden wij hier de vraag hoeveel lessen men gemiddeld nodig heeft om het motorrijbewijs te halen. Bij Rijschool Expert ligt dit gemiddelde op 24 lesuren. Zoveel lessen heeft men nodig om te slagen voor zowel de motor-theorie als voor beide CBR-examens (zijnde het examen Voertuigbeheersing en het examen Verkeersdeelneming). Leerlingen die echt aanleg hebben en van nature uit al heel snel kunnen motorrijden, hebben maar 12 lesuren nodig.

Proefles geeft inzicht in hoeveel rijlessen jij persoonlijk nodig hebt

Een gemiddelde zegt natuurlijk niet zoveel. Het gaat er echt om hoeveel lessen jij persoonlijk nodig zult hebben om je motorrijbewijs te halen. Een proefles gaat je hier alle inzicht in geven. Eén van onze instructeurs zal deze proefles met jou oppakken. En zal aankijken in hoeverre jij de motor al weet te besturen. Kun je al makkelijk schakelen? Begrijp je instructies meteen en kun je die dan ook uitvoeren? Of heb je moeite met het begrijpen van de instructie, misschien omdat je al druk genoeg bent met het überhaupt laten rijden van de motor? Onze ervaren instructeur kan je na de proefles aangeven met hoeveel lessen ongeveer jij je motorrijbewijs kunt halen. Op basis van dit advies kun je ook makkelijker kiezen voor één van de rijlespakketten met 10, 15, 20 of 25 rijlessen. Wij bieden je een proefles aan voor € 30: dat is een gereduceerd tarief op de standaard motorrijles.

motorrijbewijs

Hoog slagingspercentage op motorrijden

Bij Rijschool Expert slaagt wél 89% meteen de 1ste keer voor het AVD-examen (Verkeersdeelneming). Ons slagingspercentage voor het AVB-examen (Voertuigbeheersing) is zelfs nog hoger: maar liefst 94% slaagt daar meteen de 1ste keer voor. Zouden deze hoge slagingspercentages komen door de vaste leslocatie? Immers, bij Rijschool Expert les je op hetzelfde terrein als waar je afrijdt voor het CBR-examen AVB.

 

Je motorrijbewijs haal je bij Rijschool Expert

Kun je eigenlijk niet wachten om je motorrijbewijs te halen? De motor geeft je een ongekend vrij gevoel. Zéker in tijden van Corona is het geweldig om compleet onafhankelijk te zijn van openbaar vervoer en om zelfs geen enkel parkeerprobleem te hebben. Verlies daarom geen tijd. En plan gewoon een proefles bij Rijschool Expert!

  • Rijschool Expert lest op hetzelfde terrein als waar je officieel gaat afrijden (CBR). Ervaring leert dat dit onze examenkandidaten extra vertrouwen en rust geeft voor het afrijden. Tijdens het CBR-examen rij je ‘gewoon’ als je tijdens de lessen deed.
  • Bij Rijschool Expert rij je op de nieuwste motoren.
  • De instructeurs van Expert zijn zelf ook gek op motorrijden!! Zouden wij daarom een klanttevredenheid hebben van wél 9,7 (onze gemiddelde score op het onafhankelijke review-platform Klanten Vertellen).
  • Rijschool Expert biedt scherp geprijsde lespakketten voor 10, 15, 20 en 25 lessen. Alle pakketten zijn inclusief de online iTheorie-module. En geen zorgen: niet gereden lessen betalen wij je voor 100% retour.

Bij Rijschool Expert start je met motorrijlessen, zonder op een wachtlijst te komen. Plan daarom nu je proefles, of bel ons als je vragen hebt. Wij zijn bereikbaar via nummer 071 – 512 82 92.

Whatsapp direct!