Rijschool Expert is dé motorrijschool in Katwijk

Wil je starten met motorrijlessen in Katwijk of deze weer oppakken? En zoek je daarom een motorrijschool met een hoog slagingspercentage om snel je rijbewijs A te halen? Maak dan kennis met Rijschool Expert. Als motorrijschool hebben wij méér dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van motorrijlessen in Katwijk en omgeving in verschillende vermogensklassen. Voor zowel theorie als praktijklessen kun je bij onze motorrijschool terecht. Door onze jarenlange ervaring kun je bij Rijschool Expert tegen scherpe tarieven leren motorrijden in Katwijk. Onze lessen zijn van hoge kwaliteit en toegankelijk. Als cursist heb je geen uitrusting nodig. Wij hebben helmen, broeken, jassen en laarzen in verschillende maten. Het voordeel hiervan is dat je deze niet zelf hoeft aan te schaffen en direct met de motorrijlessen kunt beginnen. Ervaar onze lesmethode. Vraag nu een proefles motorrijden aan.

De eerste motorles en advies van Rijschool Expert

Wil je op een persoonlijke en veilige manier motorrijlessen in Katwijk volgen? Maak dan kennis met Rijschool Expert. Bij onze rijschool leer je veilig en vlot motorrijden, krijg je een volledige motoruitrusting in bruikleen en praktijklessen op maat. Wanneer je motorrijlessen bij ons volgt, worden jouw rijervaring, leertempo en verkeersinzicht besproken. Voordat wij de eerste keer samen de weg opgaan, willen wij graag weten of je een starter bent, eerder motorrijlessen in Katwijk hebt gevolgd en of je een autorijbewijs hebt. Op basis van jouw antwoorden kunnen wij een eerste inschatting van de rijvaardigheid en het verkeersinzicht maken. Tijdens de eerste motorrijles rijden wij samen naar een geschikte en veilige locatie om motortechnieken te oefenen. Op de locatie oefenen wij enkele belangrijke motortechnieken, waaronder: starten en stoppen, wegrijden, langzaam slalommen, keren, lopen en op de bok zetten van de motor. Op basis van jouw inzichten, verkeerskennis en motorbeheersing, stelt onze rij-instructeur een lespakket en lesmethode voor. Ervaar het zelf. Vraag nu een proefles motorrijden aan.

Motorrijschool Katwijk: vlot en veilig in eigen tempo leren motorrijden

Bij Rijschool Expert leer je vlot en veilig motorrijden op een manier die bij jou past. Onze motorrijlessen in Katwijk worden op maat gegeven. Dit betekent dat de lessen persoonlijk zijn en op jouw niveau worden aangepast. Op basis van jouw keuze worden de motorlessen in een in A1 (11kw), A2 (35kw) en A (onbeperkt vermogen). Ben je tussen de 17 en 20 jaar? Dan mag je op een 11kw motorrijden. Ben je tussen de 20 en 24 jaar? Dan kun je op een 35kw motorrijden. Ben je ouder dan 24 jaar? Dan mag je alle motoren rijden. De motoren waar wij les op geven zijn de nieuwste Honda’s CB650F met ABS voor het volle vermogen en Honda cb500f ABS voor de A2. Bij het kiezen van de juiste motor wordt rekening met jouw leeftijd en lengte gehouden. Het voordeel hiervan is dat je altijd op de meest geschikte motor leert rijden.

De rijlessen staan in het teken van het vlot en veilig leren motorrijden en worden daarom in clusters gegeven. Binnen een cluster komen verplichte motortechnieken aanbod. In cluster 1 leer je de basis, lopen, starten en op de bok zetten van de motor. In cluster 2 en 3 leer je gevorderde motortechnieken zoals stapvoets motorrijden, snelle slalom en uitwijking. Het voordeel hiervan is dat je sneller leert motorrijden en vanaf de eerste les op het examen wordt voorbereid. Met als resultaat snel je motorrijbewijs halen. Ervaar onze motorrijlessen in Katwijk. Vraag nu een proefles motorrijden aan.

Belangrijk om te weten

  • Ten eerste dien je in het bezit te zijn van het Rijbewijs B of de theorie voor categorie A alvorens te beginnen met je motoropleiding!
  • Wij hebben helmen en motorkleding in verschillende maten. Je krijgt dus een complete uitrusting in bruikleen en hoeft zelf niets aan te schaffen.
  • Rijlessen volgen op een motorfiets in categorie A1 met een cilinderinhoud tot 125 CC en 11KW mag al vanaf 17 jaar!
  • Ten tweede dien je twee praktijkexamens af te leggen. Allereerst het AVB( Algemene Voertuig Beheersing gevolgd door het A examen.
  • Je dient je theoriebewijs te halen voordat je je A examen kan afronden.
  • Je mag pas op 20 jarige leeftijd examen doen voor categorie A2 (maximaal 35KW). In dit geval hoef je alleen het A examen af te leggen, met twee oefeningen van het AVB.
  • Ten derde mag je weer twee jaar later, op 22 jarige leeftijd, eindelijk examen doen voor de zwaarste categorie A! Geen beperkingen in KW meer. Je dient nogmaals je theorie-examen A te halen als hierboven genoemd (categorie A2).

Ervaar onze kwalitatieve en betaalbare motorlessen

Vlot en veilig leren motorrijden in Katwijk doe je bij Rijschool Expert. Als motorrijschool in Katwijk en omgeving bieden wij verschillende lespakketten aan. Tegen scherpe tarieven, vanaf €36 per vol lesuur, kun je bij ons motorrijlessen in Katwijk volgen. Van maandag tot en met zondag op verschillende lestijden. Wil je vlot en veilig leren motorrijden? Vraag nu een proefles in Katwijk aan. Vul je gegevens in en wij bellen je terug voor het plannen van jouw eerste motorles bij Rijschool Expert!

Whatsapp direct!